For Universities  For Companies          

Accommodatie in New York

stage new york city

Wanneer we een stage voor jou hebben georganiseerd en de aanvraag van het J1 visum is gestart. Is de volgende stap het vinden van geschikte studentenaccommodatie. Bij IO New York begrijpen wij dat goede accommodatie net zo belangrijk is als een goede stage. Je wilt na een lange dag op kantoor immers wel fijn thuis kunnen komen!
Als je stage loopt in New York zijn er betreft accommodatie verschillende opties waaruit je kunt kiezen. De prijzen voor studentenaccommodatie in New York zijn zeer uiteenlopend en kunnen snel oplopen tot boven de 1500 USD per maand. Maar kamers onder de 1000 USD zijn zeker mogelijk. Bekijk hieronder de verschillende opties.

1. Studentencomplex
1. Studentencomplex Er zijn verschillende studentencomplexen voor internationale studenten in New York, waarvan sommige wel 140 kamers tellen. Je beschikt meestal over een éénpersoonskamer en deelt de faciliteiten dan met een paar andere studenten. De prijs van een kamer in een studentenhuis is normaal vanaf 900,- Euro per maand oplopend tot 1400,- Euro. Wonen in een studentencomplex of hotel is meestal de leukste optie omdat je tijdens je stage heel veel andere internationale studenten ontmoet.

2. Eénpersoonskamer
Je kunt een éépersoonskamer huren. Dit kan in verschillende wijken waarvan de prijzen sterk uiteenlopen. De kosten voor een éénpersoonskamer in New York City zijn vanaf 700,- Euro.

3. Een kamer delen
Om kosten te besparen kan je ook een kamer delen. Dit kan in sommige studentenhuizen of via kamernet-websites waar gedeelde kamers of appartementen worden aangeboden.

4. Een kamer of studio buiten New York City.
Je kunt ook buiten de stad wonen, zoals bijvoorbeeld in Jersey City. Een voordeel van buiten de grote stad wonen is dat vaak ook andere zaken zoals boodschappen goedkoper zijn.

IO New York heeft veel contacten met studentenhuizen, bemiddelaars en makelaarskantoren in New York City. Wij kunnen je daarom goed adviseren bij het kiezen van de juiste accommodatie voor je stage in New York. Met sommige studentenhuizen- complexen hebben wij een samenwerking gerealiseerd voor onze studenten.

Nu Aanmelden!

Follow Us on Facebook!

Get in Touch!

 • Phone:
  0031 (6) 22 11 08 27
 • Email:
  info(@)io-usa.com
 • Address:
  Entrepeneur Hub:
  De Stadstuin
  3526 KS, Utrecht,