For Universities  For Companies          

J-1 Visum Support IO New York

Met de Inhouse Visa Support zorgt IO New York ervoor dat jouw visumaanvraagproces soepel en gemakkelijk verloopt. Van de Sponsor Organisaties waarmee IO New York samenwerkt had IO New York samen met IO USA het hoogste slagingspercentag van alle stagebureaus uit Europa. Dit komt onder andere omdat de visumnaanvragen bij IO New York grotendeels door Amerikaanse medewerkers worden afgehandeld die voorheen zelf bij de ze Sponsororganisaties in Amerika hebben gewerkt. Hierdoor heeft IO New York de expertise in huis om ervoor te zorgen dat alle visumaanvragen bij onze organisatie secuur en zorgvuldig worden afgehandeld.

stage ervaringen amerika
Gijs, Traineeship ABN Amro - IO New York heeft me vorige zomer geholpen met mijn J1 visa voor een stage in New York. Vooral de persoonlijke aanpak en flexibiliteit waren enorm waardevol. Lennart wist bij iedere stap precies wat er moest gebeuren en gaf ook begeleiding bij het proces waar dit nodig was. Ik ben erg tevreden over de gang van zaken en kan IO New York aan iedereen aanbevelen.
Gijs, 2016 "

Met de J1 Visumsupport van IO New York kunnen studenten het benodigde DS-2019 formulier aanvragen tegen de laagst mogelijke prijzen. Wij bieden onze studenten twee mogelijkheden; het gratig informatieboekje of de J1 Visum Support.

Ons informatieboekje legt je stap voor stap uit hoe het J1 Visumaanvraagproces werkt. Van de eerste stap van het kiezen van een geschikte Sponsororganisatie, het verzamelen van alle documenten tot en met het maken van een afspraak bij het Consulaat en het betalen van de SEVIS Fees.
Gratis!

Als je hebt gekozen voor de J1 Visum Support dan zal IO New York jou tijdens het gehele proces begeleiden. Wij staan in contract met zowel het stagebedijf, jou en met de Sponsororganisaties.
165,- Euro

Follow Us on Facebook!

Get in Touch!

 • Phone:
  0031 (0)6 22 11 08 27
 • Email:
  info(@)ioabroad.com
 • Address:
  Entrepeneur Hub:
  De Stadstuin
  3526 KS, Utrecht,